Om Kazuri Scandinavia

Unikt skandinavisk design

Kazuri Scandinavia sælger smykker af høj kvalitet og med god samvittighed. Kazuri- brandet er en fair trade virksomhed, der dagligt beskæftiger ca. 300 kvinder i Kenya. For Kazuri Scandinavia har værdierne i virksomheden altid haft den højeste prioritet.

Hvert år er Kazuri Scandinavia på værkstedet i Nairobi for at designe den kommende kollektion, hvor der arbejdes ud fra dagens mode og tidens trend. Kazuri's mange muligheder med design og glasurer giver de mest fantastiske udtryk og resultater for et smykke.

Eneforhandler i Norden

Kazuri Scandinavia er et engrosfirma og eneforhandler af Kazuri smykker og knapper i Norden. Kazuri Scandinavias forhandlere er kunst, galleri- og museumsbutikker, guldsmede og en del tøj-, brugskunst og interiørbutikker. Forhandlerne har geografisk en vis afstand, for at værne om Kazuris værksted i Kenya bør markedet ikke overstrømmes.

Kollektion af smykker og knapper vises til forhandlerne fortrinsvis på messer i Norge, Sverige og Danmark.

Kazuri Scandinavia har adresse i Danmark, i Taulov ved Fredericia. Her er et stort showroom med en fantastisk udstilling. Alle ordre bliver behandlet og sendt fra Danmark.

Kazuri Scandinavia har smykker på lager og kan derfor imødekomme høj service i forhold til levering.
 

Se videoen om Kazuri